Sunflower

PROJECT NUMBER: 1817
PROJECT TYPE: Residential, Addition / Renovation
The Sunflower project included the demolition of an exterior, load-bearing wall on the rear of an existing home in order to increase the area of the main floor. The extra interior space of the addition is used to create a large, bright kitchen with a family-sized island. A covered deck was then added to create outdoor living space in the backyard. The new interior concept is bright, bold and functional.
Rendered and Designed for:
Ruetz Contracting
 
Spaces Renovated:
-Kitchen
-Dining
-Exterior Porch/Deck
-Bathroom

VIEWS

INTERIOR - KITCHEN

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Houzz - White Circle

All images, designs, and drawings remain the property of GREEN SLATE DESIGNS and may not be copied or reproduced, in whole or in part.

Images and plans are for concept purposes only and may not be accurate to final design.